Loading...

Despre noi


La baza activitatii echipei Lotus Medica sta corectitudinea, creativitatea, flexibilitatea si imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

OBIECTIVE

- Sa oferim serivicii medicale complexe;

- Realizarea de servicii medicale de excelenta la tarife cat mai mici;

- Sa facem accesibil financiar actul medical indiferent de categoria sociala;

- Sa extindem gradul de acoperire teritoriala.

 

LOTUS MEDICA este un furnizor de servicii medicale aflat la maturitate ce priveste mai departe decat actul medical in sine, adaugand plus de valoare, ''tratand pacientii si nu boala''. Centrul nostru a pornit la drum la inceputul anului 2003 cu o echipa de oameni tineri si entuziasti, care prin motivatia lor puternica, dublata de experienta, renume, cat si de dotarea cu echipamente medicale de ultima generatie, reusesc sa asigure servicii medicale intr-o gama larga, ridicandu-se la cel mai inalt grad de profesionalism.

 

In cadrul clinicii  Lotus Medica functioneaza urmatoarele departamente:

- Medicina de familie;

- Ambulatoriu de specialitate;

- Balneofizioterapie si recuperare medicala;

- Laborator de analize medicale;

- Ecografie si radiologie;

- Medicina muncii;

- Stomatologie.

 

1. Medicina de familie este prima veriga in lantul serviciilor de sanatate si pentru ca am inteles acest lucru, centrul nostru medical va pune la dispozitie medici de familie cu experienta care pun pe primul loc sanatatea pacientului asigurandu-i acestuia incredere si servicii de buna calitate.

2. Ambulatoriu de specialitate cuprinde toata paleta de specialitati medicale aici regasindu-se in fiecare act medical , o inalta precizie medicala si o adevarata consideratie pentru orice simptomatologie prezentata.

In cadrul acestui departament se inscriu urmatoarele cabinete de specialitate: Cardiologie, Ortopedie, Urologie, Dermatologie, ORL, Medicina interna, Oftalmologie, Psihiatrie, Obstetrica- Ginecologie, Stomatologie, Neurologie, Radiologie , Ecografie, Diabet, boli de nutritie si metabolice.

3. Departamentul Balneofizioterapie – Recuperare medicala foloseste proceduri terapeutice intr-o gama completa si anume: unde scurte, ultrascurte, curenti interferentiali, tens, laser, ionizari, curenti diadinamici, magnetoterapie, microunde, inflarosu, diverse modalitati de masaj, drenaj limfatic, kinetoterapie atat individual cat si cu ajutorul aparaturii speciale, centrul medical fiind dotata cu cele mai noi aparate de recuperare medicala.

4. Un alt punct forte al Centrului Medical Lotus Medica este Departamentul de Servicii Paraclinice si Explorari functionale. Dotat in totalitate cu aparatura moderna si competitiva, respectand normele in vigoare laboratorul centrului nostru este acreditat ISO 15189:2013 si efectueaza analize de Hematologie, Citologie, Biochimie, Imunologie, Virusologie, Serologie si Microbiologie.

5. IMAGISTICA – Radiologie si Ecografie

Radiologia  este utilizata ca metoda de investigatie imagistica pentru examinarea sistemului osteoarticular, a coloanei vertebrale, examinarea plamanilor.

Ecografia medicala este o metoda imagistica de diagnostic bazata pe ultrasunete, folosita pentru a vizualiza diferite structuri (ca muschi, tendoane, organe interne). Ecografia permite determinarea dimensiunilor, evaluarea structurii interne a organelor si evidentierea unor leziuni, pe baza imaginilor obtinute in timp real. Ultrasunetele sunt unde sonore cu frecventa mai mare decat limita superioara a auzului uman(>20Khertzi) care pot penetra un mediu si pot fi folosite pentru a masura caracteristicile undei reflectate, oferind detalii structurale interne ale mediului respectiv, sau pentru a administra energie in mod tintit pe diferite organe si tesuturi.

Imaginile ecografie ale organelor interne permit medicilor gastroenterologi si internisti diagnosticarea unor boli hepatice(ciroza, steatoza, cancer hepatic), pancreatice (chisturi, pancreatita cronica, tumori), biliare(calcului biliari, colecistita, colagiocarcinom), renale (calculi, tumori) sau splenice. In ginecologie ecografia permite vizualizarea si evaluarea uterului si ovarelor si afectiunilor acestora (ovar polichistic, fibrom uterin), iar in obstetrica permite monitorizarea dezvoltarii normale a fatului si detectia unor malformatii congenitale. Medicii urologi pot diagnostica afectiuni ca adenomul de prostata pe baza ecografiei, iar neurologii pot evalua fluxul sanguin in artere de importanta majora(ex. Carotide) la pacientii cu risc cardiovascular crescut.

6. Medicina muncii reprezinta un domeniu medical complex, interdisciplinar in cadrul careia specialitatile medicale se intrepatrund avand ca scop final profilaxia cat si tratarea eventualelor boli si accidente aprute datorita factorilor prezenti la locul de munca. Obiectivul major al Medicinii muncii il constituie promovarea sanatatii in procesul de productie si mentinerea unei bune capacitati de munca a personalului angajat.

  In conformitate cu Hotararea de Guvern nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii angajatilor se efectueaza:

- control medical la angajarea in munca;

- control medical periodic;

- control medical la reluarea muncii.

Pentru firmele care au contract de colaborare cu Clinica Lotus Medica se asigura dosare medicale pentru fiecare angajat pastrate pe termen lung in sistem informatic securizat.

7. Stomatologie

Pentru ca suntem interesati sa raspundem prompt solicitarii pacientilor nostrii Centrul Medical Lotus Medica poate oferii si servicii de stomatologie.